Panasonic Power Heat Multi: topný multisplit nové generace!

Panasonic Power Heat Multi: topný multisplit nové generace!

Přichází zcela nový multisplit Panasonic Power Heat Multi, navržený pro náročné klimatické podmínky poskytující účinné vytápění i při extrémně nízkých teplotách. Představujeme první venkovní klimatizační jednotku multisplit na trhu v tmavém grafitovém provedení. Tato jednotka je určená k vytápění a umožňuje připojení až tří vnitřních jednotek.

Power Heat Multi

Výkonné vytápění i při -25°C

Panasonic Power Heat Multi poskytuje spolehlivý tepelný výkon i při venkovní teplotě -25°C. Nominální topný výkon dosahuje 6,4 kW pro dvě místnosti a 8,6 kW pro tři místnosti, což zajišťuje komfortní teplo bez ohledu na teplotní podmínky venku. Zvětšený venkovní výměník, pokročilá technologie odmrazování, nové kompresory Panasonic a integrovaný ohřev vany kondenzátu přispívají k bezproblémovému provozu i v těch nejchladnějších regionech. Podívejte se do katalogového listu na skvělé topné parametry!

Vysoká účinnost a úspora energie

Díky invertorové technologii a SCOP 4,6 nabízí Panasonic Power Heat Multi nejen vysokou účinnost, ale také snižuje spotřebu energie, což vede k nižším účtům za elektřinu. Díky chladivu R32 je tento model šetrný k životnímu prostředí a zároveň poskytuje stabilní topný a chladicí výkon po celý rok.

Moderní design a nízká hlučnost

Jedná se o první multisplit v tmavém grafitovém provedení venkovní jednotky, který krásně pasuje ke každé budově. Navíc se pyšní mimořádně tichým provozem, který neruší ani při maximálním výkonu. A pro interiér můžete vybírat mezi bílými, stříbrnými a tmavými nástěnnými jednotkami řady Etherea.

Pokročilé technologie pro pohodlí

V kombinaci s prémiovými tichými vnitřními jednotkami Etherea lze Power Heat Multi ovládat přes WiFi a je také kompatibilní s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa pro snadné a intuitivní ovládání. Vnitřní jednotky mají patentovanou filtraci nanoe™ X, díky které se váš interiér stane čistším a zdravějším místem k životu. Akustický tlak vnitřních jednotek od 19 dB(A) je zárukou tichého a komfortního provozu.

Možnost dotací

Varianta s podporou dvou vnitřních jednotek bude registrovaná v programu SVT, což umožní zákazníkům čerpat dotace na energeticky úsporná řešení.

Předobjednávky a dostupnost

Předobjednávky přijímáme již nyní! Očekáváme první dodávky na přelomu října a listopadu. Pro více informací nebo objednání produktu kontaktujte naše obchodní partnery nebo se obraťte na svého regionálního obchodního manažera ZDE!